CIE TARTAREN - DEs VADERs, over ver’pilzucht en andere zaken

THEATER


Zondag 15 oktober 2017

19.00u

€ 8 / € 6 / € 4 / - 19j € 4

Gemeentelijke SchouwburgDeze creatie is een bewerking van ‘De Vader’ (August Strindberg, 1887) door Ivan Vrambout en de Tartaren.

Vader realiseert zich dat hij de controle over zijn zoon, zijn huisgenoten en zichzelf verliest. Iedereen in huis probeert zichzelf en de anderen in de hand te houden. Ze gebruiken emotionele of medische argumenten om hun wil door te drijven.

Wat gebeurt er als anderen de controle over jouw leven willen overnemen? Als ze met oprechte bedoelingen vat op je willen krijgen? En wat als medicatie, dé vanzelfsprekende oplossing lijkt?

In een maatschappij vol ver’pilzucht ben je op een zucht verwijderd van medicatie.

Na de voorstelling is er een gesprek met makers en spelers van de voorstelling.


REGIE Ivan Vrambout

DRAMATURGIE EN SPELERSBEGELEIDING Wim Oris

SPEL Berreke Artoos, Chantal Callewaert, Greet Claes, Ursula Coene, Cedric Denayer, Lydia Diels, Doke Dilen, Betty Gilbert, Yvonne Huenaerts, Lieve Matthijs, Willy Van Der Borght, Martine Van Rensbergen

DECOR- EN LICHTONTWERP Pol Verwilt

KOSTUUMONTWERP Laurence Baeyens


Wie graag professioneel theater wil maken, maar dit niet kan op eigen kracht, kan terecht bij Cie Tartaren. Aan de meest kwetsbaren, zoals wie in een armoedesituatie leeft, een etnisch-cultureel

diverse achtergrond heeft of over bijzondere psychische, verstandelijke of fysieke competenties beschikt wordt een warm creatief nest geboden.

www.tartaren.be


Deze voorstelling vindt plaats in het kader van de activiteiten die georganiseerd worden naar aanleiding van de Dag van de Armoede (17 oktober). Ze werd geprogrammeerd i.s.m. het Prospectieplatform voor mensen in armoede.

CC De Ster  |  Pastorijstraat 1  -  2830 Willebroek  |  Tel. 03 866 92 00  |  E-mail cultuur@willebroek.be